ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντίβατς: "Τη νέα σεζόν ο Μπογκντάνοβιτς θα παίζει στους Κινγκς!"

Ντίβατς: "Τη νέα σεζόν ο Μπογκντάνοβιτς θα παίζει στους Κινγκς!"

Ο Αντιπρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, έβαλε... "φωτιά" ξαφνικά με δηλώσεις του, αφού υποστήριξε ότι από την επόμενη σεζόν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ και το Σακραμεντο!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι οι Κινγκς απέκτησαν μέσω ανταλλαγής την ημέρα του ντραφτ τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πολύς κόσμος περίμενε ότι κάποια στιγμή το Σακραμέντο θα ζητήσει από τον Σέρβο γκαρντ να πάει στο ΝΒΑ. Ότι θα το ζητούσε όμως τόσο άμεσα μάλλον δεν το περίμεναν πολλοί. Πόσο άμεσα; Από την προσεχή σεζόν!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Κινγς, Βλάντε Ντίβατς, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Σακραμέντο στον πρώτο απολογισμό των κινήσεών του, τονίζοντας κάποια στιγμή ότι " έχουμε τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θα έρθει εδώ την επόμενη σεζόν"!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι Σέρβος γκαρντ επιθυμούσε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ από αυτή την σεζόν, με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να τον πείθει τελικά να μείνει στην Τουρκία. Αν κρίνουμε πάντως από τα λεγόμενα του Ντίβατς, οι Κινγκς μάλλον τον περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες πλέον.

Την φετινή σεζόν ο Μπογκντάνοβιτς έχει 13.3 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσο όρο με 55.6% στα δίποντα, 36.2% στα τρίποντα και 87.5% στις βολές σε σχεδόν 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ