ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντατόμε: "Ένιωσα απόγνωση με το πραξικόπημα"

Ντατόμε: "Ένιωσα απόγνωση με το πραξικόπημα"

Ο Λουίτζι Ντατόμε αναφέρθηκε στο πραξικόπημα στην Τουρκία, τόνισε πως ένιωσε απόγνωση και επεσήμανε πως το γεγονός δεν αλλάζει την επιλογή του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Λουίτζι Ντατόμε, μίλησε για το πραξικόπημα στην Τουρκία. Τόνισε πως ένιωσε απόγνωση με το γεγονός, αλλά επεσήμανε πως η πρόσφατη ταραχή στην χώρα δεν αλλάζει την επιλογή του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στην φιναλίστ της Euroleague.

Για το πραξικόπημα στην Τουρκία: "Ντατόμε: "Ένιωσα απόγνωση με το πραξικόπημα. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιες εικόνες στην τηλεόραση, με νεκρούς και στρατιωτικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αν ζεις ή όχι στη χώρα», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη ξεκαθάρισε«Δεν φοβάμαι να επιστρέψω. Θα έχει τελειώσει σε ένα μήνα όλο το θέμα. Η κατάσταση αρχίζει ήδη να ομαλοποιείται και όλα επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα".

Για την επικοινωνία του με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε: "Ευτυχώς όλοι όσοι είναι στην ομάδα είναι καλά. Τώρα, το σημαντικό είναι να επιστρέψουν όλα όπως πριν".

Για το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε: "Ευτυχώς όλοι όσοι είναι στην ομάδα είναι καλά. Τώρα, το σημαντικό είναι να επιστρέψουν όλα όπως πριν".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ