ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέο διετές συμβόλαιο με Μπάνβιτ ο Βίντμαρ

Igralec turega koarkarskega prvoligaa Banvit Gaper Vidmar 23-11-2016 Domale Slovenija
[Gaper Vidmar,Banvit,Domale,Slovenija]
Igralec turega koarkarskega prvoligaa Banvit Gaper Vidmar 23-11-2016 Domale Slovenija [Gaper Vidmar,Banvit,Domale,Slovenija] IGRALEC TUREGA KOARKARSKEGA PRVOLIGAA BANVIT GAPER VIDMAR 23-11-2016 DOMALE SLOVENIJA [GAPER VIDMAR,BANVIT,DOMALE,SLOVENIJA]

Η Μπάνβιτ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον Γκάσπαρ Βίντμαρ για νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2019.

Ο Γκάσπερ Βίντμαρ βρίσκεται από το 2015 στη Μπάνβιτ, όντας από πέρυσι ο αρχηγός της. Δεδομένων λοιπόν των συνθηκών, έμοιαζε δεδομένο ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι δύο πλευρές θα έβρισκαν τρόπο να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Και αυτό ακριβώς έκαναν.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο τουρκικός σύλλογος, ο Βίντμαρ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα και θα συνεχίσει να δίνει τις "μάχες" του κάτω από τα καλάθια για χάρη της Μπάνβιτ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βίντμαρ είχε 9.8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην τουρκική λίγκα και 10.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 21.5 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ