ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπογκντάνοβιτς for three και κύπελλο η Φενέρμπαχτσε!

Μπογκντάνοβιτς for three και κύπελλο η Φενέρμπαχτσε!

Το buzzer beater τρίποντο του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς... ξέρανε την Νταρουσάφακα και χάρισε τη Φενέρμπαχτσε το κύπελλο στην Τουρκία! Δείτε το winning shot του Σέρβου γκαρντ (VIDEO).

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Νταρουσάφακα με σκορ με 67-65, κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έβαλε την υπογραφή του στην επιτυχία της ομάδας του, πετυχαίνοντας το buzzer beater τρίποντο που χάρισε την κούπα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε το 64-65 για την Νταρουσάφακα ωστόσο ο Σέρβος γκαρντ έβαλε το winning shot που χάρισε στην Φενέρμπαχτσε τον πρώτο σημαντικό τίτλο της χρονιάς στην Τουρκία. Ήταν το πέμπτο κύπελλο στην ιστορία της Φενέρ.

Δεκάλεπτα: 21-18, 38-33, 56-51, 67-65

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Χίκμαν 4, Χερσέκ, Ούντοχ 5, Μαχμούτογλου 5, Μπογκντάνοβιτς 21, Βέσελι 14, Κάλινιτς 8, Ντατόμε 8.

Νταρουσάφακα (Μαχμουτί): Ουίλμπεκιν 15, Γιαγκμούρ 3, Ρέντινγκ 5, Τουρέν, Ερντέν 9, Μαρκοϊσβίλι 16, Αλντεμίρ, Γκόρντον 4, Αρσλάν, Σλότερ 4, Μπιέλιτσα, Πρέλντζιτς 4.

Το winning shot του Μπογκντάνοβιτς

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ