ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω στο ΝΒΑ"

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω στο ΝΒΑ"

Με μία δήλωσή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram o Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς το καλοκαίρι όπως υποστήρικε ο Αντιπρόεδρος των "Βασιλιάδων", Βλάντε Ντίβατς.

Η προ ημερών δήλωση του Αντιπροέδρου και τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα περάσει τον Ατλαντικό το καλοκαίρι για χάρη των Κινγκς "άναψαν φωτιές" στον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

Με όλο τον κόσμο να έχει πέσει πάνω του και να τον ρωτάει συνεχώς αν ισχύει ότι στο τέλος της σεζόν θα αφήσει την Φενέρμπαχτσε για χάρη του ΝΒΑ, ο Σέρβος γκαρντ έγραψε το εξής στον επίσημο λογαριασμό του στο Istagram:

" Θέλω να σχολιάσω τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν εμένα και τους Σακραμέντο Κινγκς, αφού λαμβάνω πολλές ερωτήσεις από φιλάθλους σχετικά με το μέλλον μου. Είναι πολύ κολακευτικό και αποτελεί τιμή να μιλάει με αυτό τον τρόπο για εμένα ως παίκτη ο Βλάντε Ντίβατς. Είναι ένας Θρύλος του Σερβικού μπάσκετ. Για να είμαι ξεκάθαρος ωστόσο, δεν θα συζητήσω για το ΝΒΑ ούτε θα πάρω καμία απόφαση μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν με την Φενέρμπαχτσε. Έχω εστιάσει στο να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Φενέρμπαχτσε να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Τώρα λοιπόν ας εστιάσουμε στο παιχνίδι μας με την Ζαλγκίρις"!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το post του Σέρβου γκαρντ:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ