ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπλεξίματα για τον Λάσμε λόγω... γυναικών και αλκοόλ

Μπλεξίματα για τον Λάσμε λόγω... γυναικών και αλκοόλ
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε απασχολεί τις... κουτσομπολίστικες στήλες της Τουρκίας αφού πιάστηκε επ αυτοφόρω από παπαράτσι να αποχωρεί ξημερώματα από μπαρ της Κωνσταντινούπολης παρέα με δύο αιθέριες υπάρξεις (pic).

Η θητεία του Στεφάν Λάσμε στη Γαλατάσαραϊ δεν δείχνει να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Γκαμπονέζος σέντερ, που μετακόμισε το καλοκαίρι από την Αναντολού Εφές στην "τσιμπ μπομ", μετράει τις πρώτες του ημέρες ως παίκτης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Η δράση του εκτός παρκέ πάντως είναι αυτή που απασχολεί εσχάτως τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας, περισσότερο από κάθε τι άλλο. Βλέπετε, εθεάθη σε γνωστό μπαρ της Κωνσταντινούπολης μέχρι τα ξημερώματα Δευτέρας (14/9). Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό... μεμπτό στην υπόθεση. Βλέπετε, όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το μαγαζί που βρισκόταν όλο το βράδυ, πήρε μαζί του δύο αιθέριες υπάρξεις.

"Που είναι το κακό;" θα μπορούσε να σκεφτούν κάποιοι. Το πρόβλημα εδώ έγκειται στο γεγονός πως είναι παντρεμένος με παιδί. Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, αφού δεν είδαν με καλό μάτι τα νυχτοπερπατήματα του 33χρονου σέντερ.

Παρεμπιπτόντως, παρά το ξενύχτι και το αλκοόλ που κατανάλωσε, το βράδυ της Δευτέρας (14/9) ήταν των κορυφαίων της Γαλατάσαραϊ στη φιλική ήττα από την Καρσίγιακα (100-104 στην παράταση), έχοντας 14 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο "Sabah Magazine", με τον 33χρονο σέντερ να... κρύβεται στο πίσω κάθισμα

Μπλεξίματα για τον Λάσμε λόγω... γυναικών και αλκοόλ
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ