ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπλατ: “Είμαι στο σωστό μέρος”

Μπλατ: “Είμαι στο σωστό μέρος”
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραχώρησε συνέντευξη, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ότι η Νταρουσάφακα αποτελεί την πιο σωστή επιλογή για την καριέρα του.

Έπειτα από 1 1/2 χρόνο στο ΝΒΑ ο Ντέιβιντ Μπλατ επέστρεψε στην Ευρώπη για χάρη της Νταρουσάφακα, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Και, κατά δήλωσή του, είναι πολύ ικανοποιημένος.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μακάμπι δήλωσε χαρακτηριστικά σε Τουρκικό μέσο ότι “ στην Νταρουσάφακα βρήκα ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία με την δική μου, από τον Πρόεδρο μέχρι τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας”. Ακολούθως ο Μπλατ δήλωσε πως στόχος του είναι να παίζει η ομάδα του “ καλό μπάσκετ. Θέλουμε να χαρεί το κοινό μας και να γεμίσουμε το γήπεδό μας. Θέλουμε να αυξήσουμε το κοινό μας”.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός παραδέχθηκε πάντως στην συνέχεια ότι η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη “ επειδή η Ευρωλίγκα θα έχει πλέον διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής. Την ίδια στιγμή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Τουρκικό Πρωτάθλημα. Πρέπει όλοι στην ομάδα να ανταπεξέλθουμε στην πίεση για καλά αποτελέσματα που θα υπάρχει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα κάνουμε όλα όπως πρέπει. Οφείλουμε να στοχεύσουμε στην τελειότητα”.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ