ΤΟΥΡΚΙΑ

Μόργκαν και Όλιβερ πάνε "πακέτο" από την Ολίμπια στην Μπάνβιτ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK -  OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι Τζόρνταν Μόργκαν και Ντέβιν Όλιβερ θα αποχωρήσουν παρέα από την Ολίμπια Λουμπλιάνας με προορισμό την Μπάνβιτ.

Την σεζόν 2017/18 ο (γνωστός μας από το πέρασμά του από την Κύμη) Τζόρνταν Μόργκαν και ο Ντέβιν Όλιβερ συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο κάτω από το καλάθι της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ήταν μάλιστα τόσο καλοί μαζί, που η Μπάνβιτ αποφάσισε να τους αποκτήσει πακέτο!

Αυτό υποστηρίζουν στην Τουρκία, αναφέροντας ότι οι δύο Αμερικανοί συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην τουρκική ομάδα, την οποία είχαν αντιμετωπίσει - όπως και την ΑΕΚ - στην φάση των ομίλων του Basketball Champions League. Τότε λογικά ήταν που η τουρκική ομάδα τους έβαλε για πρώτη φορά στα υπόψιν της πριν αποφασίσει να τους προσεγγίσει.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μόργκαν είχε 15 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 26.6 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Όλιβερ είχε 13.2 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ