ΤΟΥΡΚΙΑ

Μινεσότα καλεί Μπιέλιτσα

Μινεσότα καλεί Μπιέλιτσα

Η ώρα του ΝΒΑ φαίνεται πως ήρθε για τον Νέμανια Μπιέλιτσα, που αποτελεί τον επόμενο στόχο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις του Φλιπ Σόντερς.

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της Φενέρμπαχτσε και αυτό προκαλεί εξελίξεις, όσον αφορά το μέλλον του. Όχι από πλευράς της τουρκικής ομάδας, αλλά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί όπου δεν έχουν ξεχάσει το όνομά του, ενώ μάλιστα εσχάτως το τοποθετούν ψηλά στη λίστα με τα "πρέπει" του επόμενου καλοκαιριού.

Για την ακρίβεια, η Μινεσότα είναι η ομάδα που ετοιμάζεται να τον "αρπάξει" από τη Φενέρμπαχτσε και να τον κάνει μόνιμο κάτοικο των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το Sportando. Ο Σέρβος φόργουορντ είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Τούρκους το καλοκαίρι του 2013, αλλά αυτό δεν δείχνει να... προβληματίζει ιδιαίτερα τους "Λύκους". Ο λόγος; Το ποσό που ενδεχομένως χρειαστεί για να τον αποδεσμεύσουν δεν είναι τόσο μεγάλο.

Τα λόγια του Φλιπ Σόντερς είναι ενδεικτικά. Τί είπε ο GM και, ταυτόχρονα, προπονητής των "Λύκων"; " Φέτος αποδεικνύει πως η θέση του είναι στο ΝΒΑ. Έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, σε τέτοιο σημείο που δικαιολογείται η παρουσία του στη Μινεσότα. Έχει τρομερές δυνατότητες, από την άποψη πως είναι 2μ10 και είναι πολύ ικανός με τη μπάλα στα χέρια. Είναι ένας παίκτης που σίγουρα ταιριάζει στο ΝΒΑ", για να καταλήξει, προσπαθώντας να... δικαιολογήσει την καθυστέρηση που υπήρξε ως προς τη μετακόμισή του στον "μαγικό κόσμο":

" Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει έρθει μέχρι τώρα είναι το γεγονός πως είχαμε πολλούς έμπειρους παίκτες στη θέση του. Γι αυτό ο ερχομός του στην ομάδα δεν θα ήταν το πιο έξυπνο πράγμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως σταματήσαμε να τον παρακολουθούμε. Θέλει να έρθει στο ΝΒΑ και είναι έτοιμος για να το πράξει".

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα επελέγη στο Νο35 του ντραφτ του 2010 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά τα δικαιώματά του δόθηκαν άμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ