ΤΟΥΡΚΙΑ

Μία ανάσα από την Μπεσίκτας ο Λαλέιν

Μία ανάσα από την Μπεσίκτας ο Λαλέιν
BRINDISI

Ο Κάντι Λαλέιν, ο οποίος το καλοκαίρι είχε βρεθεί πολύ κοντά την ΑΕΚ, βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του από την Μπρίντιζι στην Μπεσίκτας, οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να πληρώσουν buy out στους Ιταλούς για να τον αποκτήσουν.

Το καλοκαίρι ο Κάντε Λαλέιν είχε σχεδόν συμφωνήσει με την ΑΕΚ πριν τελικά κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. Ακολούθως συμφώνησε μετ ην Μπρίντιζι, με την φανέλα της οποίας έχει φέτος 15.7 πόντους και 9.9 ριμπάουντ μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Και, όπως φαίνεται, αυτοί οι αριθμοί του χαρίζουν έναν νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Τουρκία, η Μπεσίκτας προσέγγισε την Μπρίντιζι και της πρόσφερε ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ για να μπορέσει να αποκτήσει τον Αϊτινό φόργουορντ/σέντερ, αποσπώντας το "ναι" των Ιταλών. Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Λαλέιν αναμένεται σύντομα στην Τουρκία για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε ο Λαλέιν θα πάρει την θέση του Χουάν Παλάσιος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ