ΤΟΥΡΚΙΑ

"Μέχρι το 2020 στην Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς"

"Μέχρι το 2020 στην Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς"

Ο Αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Όζαν Μπάλαμπαν, δήλωσε ότι έχουν μείνει μόνο τα τυπικά για να ανανεώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το συμβόλαιό του μέχρι το 2020, με το μάνατζερ του Σέρβου τεχνικού να τον επιβεβαιώνει άμεσα με δικό του tweet!

Το συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο από ότι φαίνεται ο Τουρκικός σύλλογος δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Όζαν Μπάλαμπαν, αποκαλύπτοντας ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του!

" Ο Πρόεδρος της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ και ο κύριος Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχουν δώσει τα χέρια. Απομένει μόνο η γραφειοκρατία. Ελπίζω ο κόουτς να μείνει μαζί μας και μετά το τέλος της φετινής σεζόν για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια"! Ο Μπάλαμπαν μάλιστα τόνισε ακόμα ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχει διευθετηθεί και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Πριν ωστόσο στεγνώσει το... μελάνι από τις δηλώσεις του, ήρθε ο μάνατζερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, να τον επιβεβαιώσει πανηγυρικά! Κι αυτό γιατί ο Σέρβος μάνατζερ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία του Ομπράντοβιτς όπου δείχνει τον αριθμό "3" με τα δύο του χέρια, γράφοντας στα Τούρκικα "3 ακόμα χρόνια"!

Παρακάτω παρατίθεται και το σχετικό tweet.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ