ΤΟΥΡΚΙΑ

Μείωσε την ημιτελική σειρά η Γαλατάσαραϊ

Μείωσε την ημιτελική σειρά η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε (65-63) και μείωσε την ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος (2-1), σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για περίπου είκοσι λεπτά λόγω αντικειμένων που έπεσαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Τις πιθανότητες πρόκρισής της στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος διατήρησε ακέραιες η Γαλατάσαραϊ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε (65-63) και μείωσε τη σειρά (2-1). Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, η οποία στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι οπαδοί της "τσιμ μπομ" εκτόξευσαν αντικείμενα προς τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε , με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να καλεί τους παίκτες της ομάδας του να τον ακολουθήσουν στα αποδυτήρια του "Αμπντί Ιπεκτσί". Όπως κι έγινε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιναλίστ της Euroleague δεν άλλαξαν τα δεδομένα, με τον Έρικ ΜακΚόλουμ να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 1/2 βολές που είχε στα 4'' για το τέλος.

Η τριάδα των Μπλέικ Σιλμπ (15π.), Έρικ ΜακΚόλουμ (15π.) και Τσακ Ντέιβις (15π.) ηγήθηκε επιθετικά για τη Γαλατάσαραϊ, με τον Στεφάν Λάσμε (13π., 9ριμπ.) να κάνει επίσης τη διαφορά κοντά στο καλάθι. Από την άλλη, ο Έκπε Ούντο (18π., 10ριμπ.) πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Σλούκα, ο διεθνής γκαρντ είχε 4 πόντους (με 0/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/5 βολές), 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 24'56'' συμμετοχής.

Το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς θα διεξαχθεί την Τρίτη (31/5, 20:00), με τη Γαλατάσαραϊ να κυνηγά την ισοφάριση και τη Φενέρμπαχτσε τη νίκη - πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Όπως είναι φυσικό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο παιχνίδι και στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: " Ήθελα να μιλήσω για μπάσκετ, όμως η ατμόσφαιρα εδώ σε σύγκριση με την Ulker Sports Arena ήταν διαφορετική. Το είδατε όλοι. Οι διαιτητές έφυγαν και πήγαν στα αποδυτήρια. Απορώ πώς θα παίζουν Euroleague εδώ. Ας αποφασίσει η ομοσπονδία"

Η στιγμή της διακοπής

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ