ΤΟΥΡΚΙΑ

Φουριόζα στο ΟΑΚΑ η Μπεσίκτας

Φουριόζα στο ΟΑΚΑ η Μπεσίκτας

Εύκολο έργο είχε η Μπεσίκτας για την TBL, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Γεσιλγκιρεσούν (77-59), τρεις ημέρες πριν τη μονομαχία του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (1/11, 19:00).

Με κεκτημένη ταχύτητα θα παρουσιαστεί η Μπεσίκτας στον αγώνα της Τρίτης (1/11, 19:00) απέναντι στην ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα είχε εύκολο έργο απέναντι στην Γεσιλγκιρεσούν, με το +18 (77-59) της επικράτησης να καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Οι "μαυραετοί" ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και παρά το "μπλακ άουτ" που είχαν στη διάρκεια του β' δεκαλέπτου, μόλις επέστρεψαν στο παρκέ -μετά την ανάπαυλα- επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, για να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας και να μετατρέψουν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι Μάικλ Τόμσον (20π.) και Ερλ Κλαρκ (18π., 8ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι για την Μπεσίκτας, με τον Βλάντιμιρ Στίματς (14π., 6ριμπ.) να ακολουθεί, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων (56.7%) αλλά και +7 ριμπάουντ (40 έναντι 33) σε σχέση με τη Γεσιλγκιρεσούν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μπουγιουκσεχίρ επικράτησε άνετα εκτός έδρα της Άνκαρα (96-75), ενώ η Τόφας κυριάρχησε απέναντι στην Μπαλίκεσιρ (91-72), παίρνοντας τους δύο βαθμούς της νίκης.

Την Κυριακή (30/10), η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Καρσίγιακα, την ώρα που η Νταρουσάφακα δοκιμάζεται στην έδρα της Τράμπζονσπορ και η Αναντολού Εφές φιλοξενεί την Ουσάκ Σπορτίφ. Όσο για τη Γαλατάσαραϊ; Αγωνίζεται τη Δευτέρα (31/10, 18:00) στην έδρα της Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ