ΤΟΥΡΚΙΑ

"Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια και πέτρες"

"Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια και πέτρες"
INTIME SPORTS

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το ΟΑΚΑ, πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα, δεν έμειναν ασχολίαστα, με τον πρόεδρο των Τούρκων, Ταμέρ Ουστάογλου, να τονίζει πως η αστυνομία δεν έδρασε ως όφειλε.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που έγιναν περίπου μια ώρα πριν το τζάμπολ και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό -με μαχαίρι- ενός οπαδού της τουρκικής ομάδας .

Η "Milliyet" αναφέρεται στην ηλεκτρονική της έκδοση σε όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (22/10) στο ΟΑΚΑ, φιλοξενώντας μάλιστα δηλώσεις του "ισχυρού άνδρα" του τμήματος μπάσκετ, Ταμέρ Ουστάογλου. " Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς οπαδούς. Κάθε φορά που κάποιοι φίλοι τουρκικής ομάδα πάνε στην Αθήνα έχουμε τα ίδια γεγονότα", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει πως " έχουμε στείλει τη φωτογραφία με το πανό που αναρτήθηκε στην Ευρωλίγκα και περιμένουμε κάποια ενημέρωση για όσα έγιναν. Προσδοκούμε σε τιμωρία του Παναθηναϊκού".

"Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια και πέτρες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά. Αυτό είναι ειλλημένη απόφαση", με τον Ταμέρ Ουστάογλου να συνεχίζει βάλλοντας κατά της αστυνομίας, η οποία δεν λειτούργησε στον βαθμό που έπρεπε:

" Όλα έγιναν επειδή των κακών μέτρων πρόληψης που υπήρχαν και των ελλείψεων στο κομμάτι της ασφάλειας. Δεν πάρθηκαν αρκετά μέτρα. Λέμε "πάλι καλά" που δεν έγινε τίποτα χειρότερο".

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενείται δήλωση ενός οπαδού της Καρσίγιακα που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έζησε όσα έγιναν έξω από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. " Ένα πλήθος αποτελούμενο από περίπου είκοσι άτομα μας προπηλάκισε ενώ πηγαίναμε προς το γήπεδο. Το πούλμαν μας άφησε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο, όταν ξαφνικά είδαμε κάποιους κουκουλοφόρους να τρέχον προς το μέρος μας, κρατώντας μαχαίρια και πέτρες. Μας πήραν ακόμη και τα λεφτά που είχαμε πάνω μας. Μετά από λίγο έφτασε η αστυνομία στον χώρο. Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήγαμε να μπούμε από λάθος είσοδο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ