ΤΟΥΡΚΙΑ

Λάσμε: "Δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίσω"

Λάσμε: "Δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίσω"

Ο Στεφάν Λάσμε συνδέθηκε με τη Γαλατάσαραϊ, κι αμέσως μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην "τσιμ μπομ". Ποιο είναι το στοιχείο που μπορεί να βάλει εμπόδια στο ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη.

Από τη στιγμή που ο Sport24 Radio 103.3 αποκάλυψε τη δυνατότητα που έδωσε η FIBA στον Στεφάν Λάσμε να αγωνιστεί , έως ότου υπάρξει οριστική απόφαση για την ποινή αποκλεισμού του από τα παρκέ, ο 34χρονος σέντερ συνδέθηκε με ουκ ολίγες ομάδες.

Από τον Παναθηναϊκό μέχρι τη Γαλατάσαραϊ, κι από την Μπαρτσελόνα μέχρι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν ήταν λίγα τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον συλλόγων από το πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ για τον πρώην σέντερ του "τριφυλλιού". Στην περίπτωση των "πρασίνων" βέβαια δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, με τον παίκτη να βολιδοσκοπεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του περισσότερο απ ότι απασχολεί τον ίδιο τον Τσάβι Πασκουάλ το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως και να έχει, στην Κωνσταντινούπολη ενεργοποιήθηκαν άμεσα στο άκουσμα της είδησης για τη διαθεσιμότητα του παίκτη, με τη Γαλατάσαραϊ να περιμένει στη "γωνία" για να τον κάνει δικό της. Με τα χρώματα της "τσιμ μπομ" πανηγύρισε άλλωστε την κατάκτηση του EuroCup πέρσι.

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, εξηγώντας πως " η τουρκική ομοσπονδία έχει ήδη πάρει μια απόφαση για το μέλλον μου (σ.σ.: τιμωρία ενός έτους). Ξέρω καλά πως με αγαπάει ο κόσμος της Γαλατάσαραϊ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν μπορώ να επιστρέψω στην Τουρκία, μετά την απόφαση της εγχώριας ομοσπονδίας. Δεν γνωρίζω αν μπορώ να ξαναπαίξω στην Τουρκία".

Παρεμπιπτόντως, κρατήστε ως δεδομένο μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: η απόφαση της FIBA για την τιμωρία του παίκτη μπορεί να παρθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπερ και σημαίνει πως σε περίπτωση που δεν αλλάξει η πρωτόδικη απόφαση, τότε ο Στεφάν Λάσμε θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα στην οποία θα βρίσκεται. Κοινώς, μπλέξιμο...

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ