ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς εναντίον των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς εναντίον των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα

Κατά την διάρκεια του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Φενέρμπαχτσε οι φίλαθλοι της Σέρβικης ομάδας αποκάλεσαν "Τούρκο" τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εκνευρίστηκε πολύ με αυτό, δηλώνοντας πως "είμαι πιο Σέρβος από όλους στο γήπεδο"!

Ο Ερυθρός Αστέρας υπέταξε ακόμα ένα... "θηρίο" στην "καυτή" έδρα του, επικρατώντας με 75-73 της Φενέρμπαχτσε έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι . Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο έγινε κάτι που πείραξε τον τεχνικό της δεύτερης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περισσότερο και από την ίδια την ήττα: Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα τον καθύβριζαν για ώρα, ενώ κάποια στιγμή τον αποκαλούσαν "Τούρκο"!

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος φρόντισε να δείξει την δυσφορία του μετά τον αγώνα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα μου συμπεριφέρονται περίεργα. Δεν έχω πει ούτε ένα αρνητικό πράγμα για την ομάδα τους στην ζωή μου. Τους συμπαθούσα, αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας άρχισαν να φωνάζουν "είσαι Τούρκος, Τούρκος Ζέλικο". Δε μου άξιζε αυτό" υποστήριξε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια: "Είμαι πιο Σέρβος από όλους όσοι φώναζαν αυτό το πράγμα. Το να κάνεις τον πατριώτη στο Βελιγράδι είναι εύκολο. Πρέπει όμως να δουν τι έχω κάνει για αυτή την χώρα και το μπάσκετ της. Το πιο δύσκολο ήταν να κάνω αυτά που έκανα εκεί που τα έκανα. Πλέον δεν έχω φίλους στον Ερυθρό Αστέρα".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ