ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξέσπασε ο Μπλατ: "Γελοίο αυτό που συμβαίνει"

Ξέσπασε ο Μπλατ: "Γελοίο αυτό που συμβαίνει"

Λίγες στιγμές μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τουρκικού Πρωταθλήματος ο τεχνικός της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, ξεσπάθωσε στην συνέντευξη τύπου, τονίζοντας ότι έχει βαρεθεί να ακούει για φήμες περί διάλυσης της ομάδας του.

Έχει... βουίξει ο τόπος ότι η Νταρουσάφακα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Η απόφαση της μεγάλης χορηγού της ομάδας, Ντόγκους, να ενισχύσει από τη νέα σεζόν την Φενέρμπαχτσε έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διαρκώς φήμες ότι η Νταρουσάφακα θα "μικρύνει" σαν μέγεθος και θα χάσει όλους τους παίκτες της.

Παρά τις φήμες που ακούγονται, οι παίκτες της ομάδας παραμένουν συγκεντρωμένοι, καταφέρνοντας να προκριθούν σε βάρος της Μπάνβιτς στα ημιτελικά του Τουρκικού Πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Ντέβιντ Μπλατ, δεν άντεξε και ξέσπασε.

" Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου επειδή έχουμε μία καλή σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες ακούγοντας διάφορες φήμες για την ομάδα, για το μέλλον των παικτών και το δικό μου. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι γελοίο" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι την τελευταία ημέρα της σεζόν και να εκπροσωπήσουμε τη Νταρουσάφακα Ντόγκους. Οι παίκτες μας παίζουν για να κερδίσουν. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχουμε αυτή τη στιγμή".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ