ΤΟΥΡΚΙΑ

Κουντέρ αντί Αταμάν στην Γαλατάσαραϊ

Κουντέρ αντί Αταμάν στην Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε ότι ο Ερμάν Κουντέρ θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν, παίρνοντας την θέση του Εργκίν Αταμάν. Για "προδοσία" έκανε λόγο ο Αταμάν!

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Γαλατάσαραϊ επιβεβαιώθηκαν: Έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα είναι πλέον ο τεχνικός της "Τσιμ-Μπομ". Όσο για τον αντικαταστάτη του; Αυτός δεν άργησε να βρεθεί.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Γαλατάσαραϊ, τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Ερμάν Κουντέρ. Ο άλλοτε διεθνής Τούρκος παίκτης έρχεται στην ομάδα κατευθείαν από την Γαλλία, όπου βρισκόταν στον πάγκο της Λε Μαν από το 2014 μέχρι και την φετινή σεζόν.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι την είδηση για την απομάκρυνση του Αταμάν την αποκάλυψε ο ίδιος ο Αταμάν! Ο Τούρκος τεχνικός επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter για να ανακοινώσει τα νέα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως " οι χωρισμοί είναι αναπόφευκτοι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι η προδοσία. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη αυτά τα πέντε χρόνια. Σήμερα το πρωί είχαμε συνάντηση με την ομάδα, όπου και προσφέρθηκα να είμαι προπονητής της ομάδας ακόμα και τσάμπα. Μου ανακοινώθηκε ωστόσο ότι δε με θέλουν στην ομάδα".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ