ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοντά σε Πάουνιτς η Τόφας

Κοντά σε Πάουνιτς η Τόφας
EUROCUPBASKETBALL.COM

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Τόφας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Πάουνιτς, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τόνι Κρόκερ το διάστημα της απουσίας του Αμερικανού από τα παρκέ.

Ένας γνώριμός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα - και πιο συγκεκριμένα τον Άρη την σεζόν 2009/10 - ο Ιβάν Πάουνιτς (30 χρονών, 1.95 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ), είναι ο παίκτης στον οποίο φαίνεται πως στράφηκε η Τόφας για να καλύψει το κενό του τραυματία Τόνι Κρόκερ.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται μία ανάσα από την Τόφας, η οποία αναμένεται να του προσφέρει, καταρχάς, συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών. Κι αυτό γιατί τόσο καιρό αναμένεται να απουσιάσει ο Κρόκερ, γεγονός που υποχρέωσε την ομάδα της Προύσας να ψάξει στην αγορά για παίκτη.

Ο Τουρκικός σύλλογος αρχικά είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άντι Ράουτινς, ωστόσο ο Καναδός γκαρντ έκανε πίσω την τελευταία στιγμή επειδή βρήκε μη εγγυημένο συμβόλαιο από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Πάουνιτς αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Φουενλαμπράδα, έχοντας την περασμένη σεζόν 10.3 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ