ΤΟΥΡΚΙΑ

Κλείνει... δύο Κάρτερ η Καρσίγιακα

Κλείνει... δύο Κάρτερ η Καρσίγιακα

Μέχρι τώρα έχει δει βασικούς παίκτες της να αποχωρούν, όμως η Καρσίγιακα κινείται για να καλύψει τα κενά με παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία και ταλέντο. Δύο εξ αυτών είναι ο Τζος και ο Τζάστιν Κάρτερ!

Έχοντας μάθει πλέον τους αντιπάλους της στους ομίλους της Euroleague η Καρσίγιακα ξεκινάει να υλοποιεί τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει όχι έναν αλλά... δύο Κάρτερ. Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Τουρκίας φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τζάστιν και τον Τζος Κάρτερ, οι οποίοι την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε Γαλατάσαραϊ και Τουρκ Τέλεκομ αντίστοιχα.

Ο Τζάστιν Κάρτερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Euroleague με την Γαλατάσαραϊ έχοντας κατά μέσο όρο 8.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Ο Αμερικανός γκαρντ τα τελευταία 3 χρόνια δηλώνει κάτοικος Τουρκίας, καθώς πριν την "τσιμ μπομ" αγωνιζόταν για 2,5 σεζόν στην Ουσάκ.

Όσον αφορά τον Τζος Κάρτερ (28χρ., γκαρντ/φόργουορντ) προέρχεται από την Τουρκ Τέλεκομ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχει αγωνιστεί στην Euroleague δύο χρονιές με την Μπάμπεργκ και την Σιένα, ενώ άλλες τόσες έχει υπάρξει και στο Eurocup υπηρετώντας τις Σιένα και Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ