ΤΟΥΡΚΙΑ

Καντέρ: "Ο Αταμάν φοβάται τον δικτάτορα!"

Καντέρ: "Ο Αταμάν φοβάται τον δικτάτορα!"

Ο Ενές Καντέρ εξήγησε ότι ο Εργκίν Αταμάν δεν τον καλεί στην εθνική Τουρκίας αφού φοβάται τον... δικτάτορα Ερντογάν ενώ ο Τούρκος προπονητής τόνισε ότι ο 23χρονος σέντερ των Thunder είναι ανήθικος!

Τα τελευταία χρόνια ο Εργκίν Αταμάν αγνοεί επιδεικτικά τον Ενές Καντέρ στις κλήσεις του για την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Τουρκίας.

Κι όταν λέμε "επιδεικτικά", εννοούμε πως ούτε καν αναφέρεται στο όνομά του, σε δημόσιες τοποθετήσεις του. Όταν μάλιστα μιλάμε για έναν παίκτη με ενεργό ρόλο στο ΝΒΑ, καταλαβαίνετε πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Στην αρχή, όλοι νόμισαν πως ήταν ένα είδος... τιμωρίας για το γεγονός πως στο παρελθόν ο σέντερ των Thunder είπε "όχι" σε κλήση του Αταμάν, επικαλούμενος τραυματισμό. Στην πορεία όμως, βγήκε και δήλωσε πως " είναι πολιτικοί οι λόγοι που δεν με καλούν στην εθνική ομάδα ", για να γράψει ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με τον Τούρκο προπονητή.

Η Τουρκία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στις Φιλιππίνες και ο Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Turk όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Καντέρ: "Δεν θα είναι μαζί μας αυτό το καλοκαίρι λόγω του προβληματικού χαρακτήρα του".

Η αντίδραση του Καντέρ ήταν άμεση! "Οι δειλοί είναι ανίκανοι!" Δεν χρειάζεσαι δικαιολογία. Αν είχες ίχνος αξιοπρέπειας, θα μπορούσες να πεις την αλήθεια. Ότι, δηλαδή, δεν θα πάρουμε μαζί μας τον Ενές διότι φοβόμαστε τον δικτάτορα (σ.σ. τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν)" ήταν το μήνυμά του στο Twitter.

Για να πάρει την εξής απάντηση από τον Αταμάν: "Είσαι καλός παίκτης όμως δεν είσαι καλός χαρακτήρας. Οι ανήθικοι δεν έχουν θέση στην εθνική Τουρκίας!".

Ο Καντέρ είχε τον τελευταίο λόγο: "Αν το να είσαι καλός χαρακτήρας σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις υποτακτικός και υπηρέτης, τότε προτιμώ να μην είμαι καλός άνθρωπος".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ