ΤΟΥΡΚΙΑ

"Καμπάνα" τριών αγωνιστικών στον Αταμάν

"Καμπάνα" τριών αγωνιστικών στον Αταμάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν προς τους διαιτητές στο ντέρμπι με την Νταρουσάφακα έφερε την αποβολή του από την αναμέτρηση, αλλά και την τιμωρία του από την τουρκική ομοσπονδία.

Τα νεύρα του Εργκίν Αταμάν στο ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ με την Νταρουσάφακα έφεραν την αποβολή του από το παιχνίδι , αφού χρεώθηκε με δύο γρήγορες τεχνικές ποινές. Ο προπονητής της "τσιμ μπομ" είναι γνωστός για τα κατά καιρούς ξεσπάσματά του και την τάση που έχει να κάνει... διάφορα στη διάρκεια των αγώνων.

Πρόσφατα άλλωστε αποχώρησε άρον άρον από τον πάγκο της ομάδας του λίγο πριν από το τζάμπολ με την Μπασκόνια, για την EuroLeague.

Αυτή τη φορά όμως, όσα είπε και έκανε εναντίον των διαιτητών στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με την Νταρουσάφακα έφεραν την τιμωρία του, κατόπιν απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/5), ο Εργκίν Αταμάν θα λείψει από τον πάγκο της ομάδας του στα επόμενα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος (σ.σ.: τα δύο τελευταία της regular season και το πρώτο των playoffs), ενώ θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 20.000 τουρκικών λιρών (περίπου 5.000 ευρώ) ως πρόστιμο.

Το θέμα βέβαια είναι πως θα είναι απών από το αυριανό (6/5) ντέρμπι με την Αναντολού Εφές, εκεί όπου η Γαλατάσαραϊ ψάχνει μια μεγάλη -μετά από καιρό- νίκη στην TBL. Παρεμπιπτόντως, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως να έχει τη δυνατότητα να ανέβει πιο ψηλά. Αντίθετα, η Καρσίγιακα απειλεί να την ρίξει μία ακόμη θέση, αφού βρίσκεται δύο νίκες μακριά της.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ