ΤΟΥΡΚΙΑ

"Καμπάνα" 3 αγωνιστικών στον Μπράντον Πολ της Εφές

"Καμπάνα" 3 αγωνιστικών στον Μπράντον Πολ της Εφές

Η Τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επιβολή ποινής 3 αγωνιστικών στον Μπράντον Πολ της Αναντολού Εφές επειδή επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές μετά την λήξη του 3ου αγώνα της σειράς με την Γαλατάσαραϊ. Η λεπτομέρεια; Δεν αγωνίστηκε καν στο παιχνίδι!

Ο Μπράντον Πολ ήταν αυτός που μαζί με τον Άλεξ Κερκ έμειναν εκτός αποστολής στον τρίτο προημιτελικό κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, αφού στην Τουρκική Λίγκα επιτρέπονται 5 ξένοι και η Αναντολού Εφές έχει... εφτά. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Αμερικανό από το να μπλέξει.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά το τέλος του τρίτου προημιτελικού - με την Αναντολού να παίρνει τη νίκη με 87-76 και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος - ο Πολ κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές χρησιμοποιώντας "βαριές" εκφράσεις. Το γεγονός αυτό καταγράφηκε όμως, με αποτέλεσμα η Τουρκική Ομοσπονδία να ανακοινώσει τώρα την επιβολή ποινής τριών αγωνιστικών καθώς και πρόστιμο ύψους 5.000 Τουρκικών λιρών (περίπου 1.255 ευρώ).

Όλα αυτά βέβαια θα έχουν ως συνέπεια η Εφές να παραταχθεί χωρίς τον Αμερικανό στους πρώτους αγώνες της σειράς με τη Μπεσίκτας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ