ΤΟΥΡΚΙΑ

H Τουρκία θέλει να κάνει νατουραλιζέ τους Ουοναμέικερ και Ουίλμπεκιν

H Τουρκία θέλει να κάνει νατουραλιζέ τους Ουοναμέικερ και Ουίλμπεκιν

Η Τουρκία θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της εθνικής τους ομάδας και έχουν βάλει στόχο να κάνουν νατουραλιζέ τους Μπραντ Ουοναμέικερ και Σκότι Ουίλμπεκιν.

Οι παίκτες-νατουραλιζέ έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες εθνικές ομάδες, στοχεύουν να κάνουν νατουραλιζέ κάποιους παίκτες, τόσο για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, όσο και για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Τρανταχτό παράδειγμα φέτος ο Άντονι Ράντολφ, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την σλοβενική χώρα, όπως και ο Μάικ Ντίξον με την Γεωργία ή ο Έι-Τζέι Σλότερ με την Πολωνία. Οι Τούρκοι, είχαν κάνει νατουραλιζέ πριν λίγα χρόνια τον Μπόμπι Ντίξον, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο φετινό Eurobasket, αλλά οι "γείτονες" έχουν βάλει στόχο να να προχωρήσουν στην δημιουργία νέων νατουραλιζέ αθλητών.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, και συγκεκριμένα της MILLIYET, η ομοσπονδία της χώρας επιδιώκει να κάνει νατουραλιζέ τόσο τον Αμερικανό γκαρντ, Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος από την Νταρουσάφακα πήρε μεταγραφή στην Φενέρπαχτσε, όσο και τον συμπατριώτη του, Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος παραμένει παίκτης της Νταρουσάφακα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ