ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Χάμοντς

Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Χάμοντς
CITY-PRESS GBR .

Η καλή πορεία σε TBL και Eurocup έχει... γλυκάνει τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ, η οποία τείνει να ικανοποιήσει τα μεταγραφικά "θέλω" του Εργκίν Αταμάν, φέρνοντας στην Κωνσταντινούπολη τον Κλιφ Χάμοντς.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλιφ Χάμοντς, για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής, βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αγωνιζόταν την τελευταία διετία στη Γερμανία με τα χρώματα της Άλμπα Βερολίνου, αποφασίζοντας το καλοκαίρι να επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να φορέσει τη φανέλα των Reno Bighorns (NBDL).

Η παρουσία του στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ δεν αναμένεται πάντως να κρατήσει για πολύ, αφού ήδη εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης που έχει στα χέρια του. Μία από αυτές αφορά τη Γαλατάσαραϊ, που ψάχνει για έναν ακόμη χειριστή στο "1", αφού είναι σαφές πως η καλή πορεία σε TBL και Eurocup έχει γλυκάνει τη διοίκηση της ομάδας.

Οι άνθρωποι της "τσιμ μπομ" δεν λένε "όχι" στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με στόχο να κατακτήσει τους τρεις τίτλους που διεκδικεί φέτος. Από την πλευρά του -σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα- κρατά stand by τον πρώην παίκτη του Περιστερίου, αφού φέρεται να εξετάζει κάτι ακόμη καλύτερο για τη θέση "1". Θυμίζουμε πως ο 29χρονος πόιντ γκαρντ πέρασε για μία σεζόν (2009-'10) από τα μέρη μας, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά στη γειτονική χώρα με τα χρώματα της Νταρουσάφακα (2008-'09), της Εφές Πίλσεν (2009-'10) και της Μπάνβιτ (2011-'12).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ