ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Γαλατάσαραϊ κατέθεσε πρόταση στον Μπαρνιάνι

Η Γαλατάσαραϊ κατέθεσε πρόταση στον Μπαρνιάνι

Ο Εργκίν Αταμάν "άναψε φωτιές" στην Κωνσταντινούπολη, δηλώνοντας πως η Γαλατάσαραϊ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αντρέα Μπαρνιάνι, προσφέροντας του δίμηνο συμβόλαιο. Εν αναμονή της απάντησής του η τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε μπάσιμο για την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι, δίχως να καταφέρει να αποκτήσει τον πολύπειρο φόργουορντ/σέντερ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η Γαλατάσαραϊ ευελπιστεί να αποδειχθεί πιο τυχερή (και συνάμα ικανή) όμως, φέρνοντας τον πρώην παίκτη των Μπρούκλιν Νετς στην Ευρώπη.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον με δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αποκάλυψε πως η "τσιμ μπομ" κατέθεσε πρόταση στον Ιταλό, όντας πλέον εν αναμονή της απάντησής του. " Μας προτάθηκε ο Αντρέα Μπαρνιάνι κι αμέσως καταθέσαμε επίσημη πρόταση συνεργασίας, προσφέροντάς του συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας. Απ όσο γνωρίζω, το ποσό που του προσφέρουμε είναι κοντά σε αυτό που ζητά, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος όμως δεν έμεινε εκεί.

Αντίθετα είχε να προσθέσει πως " μετά την αποχώρηση του Τζόι Ντόρσεϊ έχουμε την ευχέρεια να προσθέσουμε άλλον παίκτη στο ρόστερ. Θα ξοδέψουμε ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ για τον παίκτη που θα έρθει, οπότε εξετάζω με θετική αύρα την πιθανότητα απόκτησης του Αντρέα Μπαρνιάνι". Σε ερώτηση πάντως για τις εναλλακτικές που υπάρχουν, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως " δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Ας δούμε πρώτα τι θα απαντήσει ο παίκτης, κι εν συνεχεία θα δούμε πως θα κινηθούμε".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ