ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Γαλατάσαραϊ δίνει συμβόλαιο σε παιδί με εγκεφαλική παράλυση

Η Γαλατάσαραϊ δίνει συμβόλαιο σε παιδί με εγκεφαλική παράλυση

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε πως στο αποψινό (1/3, 20:00) παιχνίδι με την Καρσίγιακα για τους "16" του Eurocup θα έχει στη σύνθεσή της έναν 9χρονο φίλο της ομάδας που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Κατάμεστο το "Αμπντί Ιπεκτσί" για το ντέρμπι.

Η Γαλατάσαραϊ δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) απόψε απέναντι στην Καρσίγιακα, για τον επαναληπτικό αγώνα των "16" του Eurocup (1/3, 20:00). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να καλύψει το -3 (67-64) της ήττας στη Σμύρνη, για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εδώ και καιρό άλλωστε είναι σαφές πως η κατάκτηση του Eurocup είναι ο μεγάλος στόχος της "τσιμ μπομ", η οποία -με αυτόν τον τρόπο- θέλει να πάρει το εισιτήριο για την Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η τουρκική ομάδα, το "Αμπντί Ιπεκτσί" θα είναι κατάμεστο αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Πέραν της "καυτής" ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της με φόντο την πρόκριση στους "8" του Eurocup, όσοι βρεθούν απόψε στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να... καλωσορίσουν τον νέο παίκτη της ομάδας. Όχι, δεν πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Τζόι Ντόρσεϊ (που συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα), αλλά για τον 9χρονο φίλο της ομάδας, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Η Γαλατάσαραϊ δίνει συμβόλαιο σε παιδί με εγκεφαλική παράλυση

Ο πιτσιρικάς πέρασε το πρωί της Τρίτης (1/3) από τα γραφεία της Γαλατάσαραϊ, ξεναγήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου του συλλόγου και το βράδυ θα ζήσει την αποθέωση.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ