ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρμπαχτσε ισοπέδωσε τη Γαλατάσαραϊ

Η Φενέρμπαχτσε ισοπέδωσε τη Γαλατάσαραϊ

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η Φενέρμπαχτσε, μετά τη δεύτερη διαδοχική επικράτησή της επί της Γαλατάσαραϊ (80-55). Καλή εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα.

Η δεύτερη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γαλατάσαραϊ (80-55) ήρθε πολύ πιο εύκολα από την πρώτη. Κυρίως γιατί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επιθετικό πλουραλισμό, εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (63.4%) και τρίποντα (46.6%), όπως επίσης αμυντική συμπεριφορά.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά την ανάπαυλα ήταν ωσεί παρόντες. Με τον Μπόμπι Ντίξον (19π.), τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (17π.) και τον Κώστα Σλούκα (12π.) να ξεχωρίζουν, η Φενέρμπαχτσε δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση, την ώρα που η "τσιμ μπομ" πάλευε να κρατηθεί κοντά στο σκορ και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής. Ο "δικός μας" μάλιστα προσέφερε το highlight του αγώνα, σωριάζοντας στο παρκέ τον Γκοκσενίν Κοκσάλ, στη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν δίστασε μάλιστα να εμφανιστεί στο παρκέ της Ulker Sports Arena με μπλουζάκια αφιερωμένα στην κατάκτηση του Eurocup. Εντός παρκέ όμως δεν έδειξε ικανή να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη, έχοντας μόνο τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ (13π.) με διψήφιο αριθμό πόντων.

Η Φενέρμπαχτσε ισοπέδωσε τη Γαλατάσαραϊ

Το πανόραμα των ημιτελικών

Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα: 2-0 (80-71, 88-73)

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ: 2-0 (93-79, 80-55)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ