ΤΟΥΡΚΙΑ

Επεισοδιακή νίκη για την Γαλατά

Επεισοδιακή νίκη για την Γαλατά

Με τον Πάτρικ Γιανγκ σε εξαιρετική μέρα η Γαλατασαράι πέρασε από την έδρα της Ουσάκ (79-86). Ένταση στις εξέδρες, ανάμεσα στους φιλάθλους τον δύο ομάδων, με τον Εργκίν Αταμάν να παρεμβαίνει. Δείτε το video.

Στην Euroleague τα βρίσκει σκούρα η Γαλατασαράι. Στην Τουρκία, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν αντιμετώπισαν την Ουσάκ, εκτός έδρας, και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 79-86. Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 16 παιχνίδια για την "τσιμ μπομ".

Για να έρθει, όμως, έπρεπε να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός, καταγράφοντας νταμπλ νταμπλ από τα λίγα με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ. Τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Κάρλος Αρόγιο με 17 πόντους και 7 ασίστ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ζόραν Έρτσεγκ με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από την Ουσάκ, ο Κρίστοφερ Οουόρεν με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Έρικ Μπάκναρ με 16 πόντους, να ακολουθεί.

Πρώτη νίκη για Ζούρο

Την πρώτη νίκη του στο τουρκικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τόφας του Ηλία Ζούρο. Θύμα της η Εσκίσεχιρ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 78-80, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα ενόψει συνέχειας.

Ένταση και... πυροσβέστης Αταμάν

Το κλίμα πήγε να χαλάσει σ, ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα. 4'49'' πριν το φινάλε του αγώνα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ήρθαν σε αντιπαράθεση και για να συνεχιστεί η αναμέτρηση έπρεπε να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων. Κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο προπονητής της Γαλατά, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος φώναξε στους φίλους της ομάδας του να αποχωρήσουν, κάτι το οποίο έγινε.

Δείτε το video με την ένταση που επικράτησε στις εξέδρες.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ