ΤΟΥΡΚΙΑ

Φήμες για ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές για τον Τζόρτζεβιτς

Φήμες για ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές για τον Τζόρτζεβιτς

Η Αναντολού Εφές αναζητά τον διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την άκρη του πάγκου της, με τουρκικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από τον πάγκο της Αναντολού Εφές δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στον πάγκο της τουρκικής ομάδας. Ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί άμεσα αφού ολοκληρώνεται η regular season της TBL, πριν αρχίσουν τα playoffs. Ο "Ντούντα" είπε "αντίο" μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν αποκλείεται ο Σάσα Τζόρτζεβιτς να τον διαδεχθεί!

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα , ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εξετάζεται από τους ανθρώπους της Αναντολού Εφές με σκοπό να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, κι ύστερα -εφόσον καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της Τουρκίας- να συνεχίσει το έργο του. Ο "Σάλε", που απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό με "σκούπα" από τη Λαμποράλ Κούτσα, διαδέχθηκε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της Σερβίας, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει ξανά, αυτή τη φορά για χάρη της Αναντολού Εφές.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ