ΤΟΥΡΚΙΑ

Φεύγει από τη Γαλατάσαραϊ ο Έρτσεγκ

Φεύγει από τη Γαλατάσαραϊ ο Έρτσεγκ

Ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ, Καν Τοπσακάλ, μίλησε για όσα αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Η Γαλατάσαραϊ αποκλείστηκε πρόωρα στα προημιτελικά της TBL από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αισιοδοξεί να παίξει στην επόμενη Euroleague μέσω wild card. Κάτι που προς το παρόν φαντάζει πολύ δύσκολο .

Στο μεταξύ, ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ, Καν Τοπσακάλ, αναφέρθηκε στα σενάρια που συνδέουν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης με τους Τζέτερ, Ντίξον και την ανανέωση του Μίτσοφ, προανήγγειλε την παραμονή του Σινάν Γκιουλέρ και αποκάλυψε ότι η Γαλατά δεν θα συνεχίσει την κοινή πορεία της με τον Έρτσεγκ.

"Κατ' αρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι περιπτώσεις του Τζέτερ και του Μπόμπι Ντίξον. Οι μάνατζερ μας έχουν προτείνει πολλούς παίκτες όμως ο κόουτς έχει ήδη στη διάθεσή του τη μεταγραφική λίστα. Επεκτείναμε το συμβόλαιο του Μίτσοφ . Ο Σινάν Γκιουλέρ θα συνεχίζει μαζί μας ενώ ο ΓκοκσενίνΚοκσάλ θα επιστρέψει στη Γαλατά όμως δεν θα κρατήσουμε τον Έρτσεγκ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα δίνει και τη ψυχή της στο γήπεδο, ως το τέλος των αγώνων. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τίποτα περισσότερο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ