ΤΟΥΡΚΙΑ

Ριζικές αλλαγές στη Φενέρμπαχτσε

Ριζικές αλλαγές στη Φενέρμπαχτσε

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε, με τη Νταρουσάφακα να φαντάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός του. Την ίδια διαδρομή θα κάνει ο Ογκιούζ Σαβάς. Ολοκληρώθηκε του Μπόμπι Ντίξον, θέλει Ταβάρες

Η παρουσία του Εμίρ Πρέλντζιτς στη Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος της, αν υλοποιηθούν όσα αναφέρει το Sportando. Η ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε σήμερα (22/6) το πρωί πως ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα πει "αντίο" στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με στόχο να ενσωματωθεί στην Νταρουσάφακα, που ψάχνει εναγωνίως παίκτες πρώτης γραμμής για να ενισχυθεί εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μία εξέλιξη που κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη πάνω στον οποίο στηρίχθηκε ο "Ζοτς" την τελευταία διετία. Παρεμπιπτόντως στην ίδια ομάδα οδεύει ο Ογκιούζ Σαβάς, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Έφυγε για να έρθει

Από την άλλη, ο Μπόμπι Ντίξον απλά... επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που διέρρευσαν χθες (21/6) σχετικά με το μέλλον του, που βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε . Ο 32χρονος πλεϊμέικερ ανακοίνωσε σήμερα (22/6) το μεσημέρι πως αποχωρεί από την Καρσίγιακα, με τον προορισμό του να είναι γνωστός (ο μισθός του θα είναι 2.4 εκατ. δολ.). Στο "αντίο" του έγραψε:

"Ήμουν στην Καρσίγιακα για τρία απίστευτα χρόνια. Ο σύλλογος ήταν καλός μαζί μου και δεν έχασα προπόνηση ή αγώνα όλο αυτό το διάστημα. Δεν πρόκειται να παραπονεθώ ποτέ για κάτι. Το περνάω και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ είναι σα να παίζω το τελευταίο μου παιχνίδι. Είμαι τόσο παθιασμένος με αυτό, που είμαι πρόθυμος να πεθάνω. Για πολλούς είναι ένα παιχνίδι, αλλά εμένα μου έσωσε τη ζωή . Μεγάλωσα αγαπώντας τον κόσμο και τους οπαδούς τόσο πολύ. Τα τρία αυτά χρόνια κέρδισα ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο τουρκίας και το κύπελλο του προέδρου. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα ήθελα να μείνω εδώ, αφού όλα πάνε καλά. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η δουλειά. Έχω μια οικογένεια, την οποία πρέπει να φροντίσω. Απλά με πείραξαν όλα όσα είπαν κάποιοι, για την απόφαση και το μέλλον της οικογένειάς μου. Θα αγαπώ πάντοτε την Καρσίγιακα, θεωρώντας την το δεύτερο σπίτι μου. Ελπίζω όλοι να καλαταβαίνετει. Αν όχι, θα σας αγαπώ ακόμη.

Κύριος Καρσίγιακα,

γνωστός ως Μπόμπι Ντίξον ή Αλί Μουχάμεντ".

Θέλει Ταβάρες αλλά...

Όσον αφορά τη θέση του σέντερ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα του το όνομα του Βάλτερ Ταβάρες της Γκραν Κανάρια. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ισμαήλ Σενιόλ, ο ύψους 2.21μ. σέντερ είναι ο βασικός στόχος των Τούρκων, όμως οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε δεν παίζει μόνη της για την περίπτωση του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και το ΝΒΑ. Ο Ταβάρες φέτος είχε 10.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα ανά αγώνα στην ACB.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ