ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε και Μπάνβιτ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Τουρκία

Φενέρμπαχτσε και Μπάνβιτ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Τουρκία
FACEBOOK/BASKETBOL SUPER LIGI

Η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τη Μπάνβιτ στην Άγκυρα (04/10, 19:00) με φόντο το President Cup, δηλαδή το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Τουρκία.

Με τον τελικό του Σούπερ Καπ (σ.σ. President Cup όπως είναι η επίσημη ονομασία), κάνει τζάμπολ η νέα σεζόν στην Τουρκία. Η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει απόψε στις 19:00 τη Μπάνβιτ, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στην Άγκυρα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε πέρυσι για 6η φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο. Επικράτησε με 77-69 της Εφές, η οποία είναι πολυνίκης του θεσμού με 10 κατακτήσεις. Από την άλλη, η Μπάνβιτ κατέκτησε πέρυσι το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας, επομένως είναι… πρωτάρα στο President Cup.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, ο "Ζοτς" δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντίξον και Κάλινιτς, που παραμένουν τραυματίες. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Μαχμούτογλου και Χερσέκ. Παράλληλα, Γκιουλέρ, Γουόναμεϊκερ, Τόμπσον, Μέλι και Γκούντουριτς ετοιμάζονται για το επίσημο ντεμπούτο τους με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε.

Όσο για τη Μπάνβιτ του coach Φιλιπόφσκι; Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις πέρυσι, αφού εκτός από το Κύπελλο Τουρκίας, έφτασε μέχρι τον τελικό του FIBA Champions League, ωστόσο έχασε σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, όπως ο Τζόρνταν Θίοντορ που μετακόμισε στο Μιλάνο. Αποκτήθηκαν αντικαταστάτες, με τον Τζέικ Όντουμ -άλλοτε γκαρντ του ΠΑΟΚ- να είναι ένας εξ αυτών.

Photo Credits: Facebook/Basketbol Süper Ligi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ