ΤΟΥΡΚΙΑ

"Έβρασε" ο Ομπράντοβιτς

"Έβρασε" ο Ομπράντοβιτς

Μια κάποια ένταση υπήρχε είναι η αλήθεια, στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα, όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφυγε από τον πάγκο του και πήγε σε εκείνον την Καρσίγιακα. Διαβάστε γιατί.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το απόγευμα ήταν κάπως... ιδιαίτερο για τη Φενέρμπαχτσε, αν σκεφτείτε πως υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα στη φετινή τουρκική λίγκα και τέταρτη στο σύνολο των 11 αγωνιστικών.

Η Καρσίγιακα λοιπόν, που ήταν η πηγή του κακού έχει για κόουτς τον Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος θεώρησε λογικό να πει κάτι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς εν ώρα αγώνα.

Υπήρχε μια κάποια φασαρία και ενδεχομένως να μην άκουσε καλά ο “Ζοτς” του τι είπε ο συνάδελφος του. Εν πάση περιπτώσει, παράτησε το ματς (που παιζόταν), παράτησε τον πάγκο της “Φενέρ” και πήγε ουρλιάζοντας προς τον Σαρίτσα, τον οποίον και... στόλισε.

Ο κόουτς της Καρσίγιακα ήταν μουγκός και το μόνο που έκανε ήταν να ζητά την προσοχή των διαιτητών, μήπως και τιμωρήσουν τον Ομπράντοβιτς -κάτι που δεν έγινε. Μετά το ματς, είπε στους δημοσιογράφους “δεν του είπα το παραμικρό. Τον σέβομαι απεριόριστα ως κόουτς”.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ