ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντενάι: "Αταμάν σε περιμένουμε"

Ερντενάι: "Αταμάν σε περιμένουμε"

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χαρούν Ερντενάι, δήλωσε ότι η πόρτα της Εθνικής Τουρκίας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Εργκίν Αταμάν.

Το καλοκαίρι έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για την Εθνική Τουρκίας μετά την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της. Μία κίνηση που, καλώς ή κακώς, έμοιαζε επιβεβλημένη.

Η αλλαγή στο καλεντάρι της FIBA που προβλέπει αγώνες Εθνικών ομάδων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της ομάδας, αφού ο έμπειρος τεχνικός είναι ταυτόχρονα τεχνικός της Γαλατασαράι και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Τώρα ωστόσο έρχεται ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χαρούν Ερντενάι, να τονίσει ότι όποτε θελήσει ο Αταμάν να επιστρέψει μπορεί να το κάνει!

Του είπα ότι όποτε τελειώσει το συμβόλαιό του με την Γαλατασαράι μπορεί να επιστρέψει” δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο Ερντενάι, για να συμπληρώσει: “ Είχαμε μία συνάντηση και καταλάβαμε ότι με το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων να γίνεται ανταγωνιστικό δεν είναι εύκολο για κάποιον να συνδυάσει τις δύο θέσεις. Έπρεπε να διαλέξει και προτίμησε την Γαλατασαράι. Η πόρτα ωστόσο για την Εθνική ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή”.

Με δεδομένο βέβαια ότι ο Αταμάν δε μπορεί να αναλάβει καθήκοντα, η Τουρκική Ομοσπονδία πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Και, όπως φαίνεται, ο Ερντενάι θα προτιμούσε αυτός να είναι Τούρκος: “ Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι Τούρκος ο νέος προπονητής μας. Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να είναι Τούρκος. Θα προτιμούσα να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ