ΤΟΥΡΚΙΑ

Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για τον Σαρίτσα

Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για τον Σαρίτσα

Η Καρσίγιακα έκανε την μπασκετική Ευρώπη να εκπλαγεί ευχάριστα, φτάνοντας έως την κορυφή της Τουρκίας και κάλεσε τον Ουφούκ Σαρίτσα να μείνει στη Σμύρνη, έως το 2018. Δεν απάντησε ακόμα ο Τούρκος κόουτς.

Εικοσιοκτώ χρόνια έπρεπε να περάσουν μέχρι η Καρσίγιακα να φτάσει και πάλι στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος . Η ομάδα της Σμύρνης όντας το απόλυτο αουτσάιντερ κατάφερε φέτος να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση κάνοντας την απόλυτη έκπληξη και ρίχνοντας στο καναβάτσο αρχικά την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στην συνέχεια την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μεγάλο μερίδιο από την ονειρική φετινή σεζόν ανήκει και στον προπονητή Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο έτοιμο να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο . Η διοίκηση της Καρσίγιακα εκτίμησε όσα προσέφερε ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν προπονητής της και δεν έχασε χρόνο. Η ομάδα της Σμύρνης με γρήγορες κινήσεις φρόντισε να "δέσει" τον 43χρονο τεχνικό για ακόμα δύο σεζόν. Ο Τούρκος τεχνικός είναι στην ομάδα από το 2012 κι αν δεχθεί την πρόταση για νέα επέκταση, θα μείνει εκεί τουλάχιστον το 2018!

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ