ΤΟΥΡΚΙΑ

Επιστροφή στην Ευρώπη για Μπράουν

Επιστροφή στην Ευρώπη για Μπράουν

Ο Μπόμπι Μπράουν συμφώνησε με την Μπεσίκτας μέχρι το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από απουσία δυόμιση ετών. Θυμηθείτε τα όργια που είχε κάνει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (VIDEO).

Δυόμιση χρόνια μετά την απόφασή του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Κίνα, ο Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει στην Ευρώπη για να οδηγήσει την Μπεσίκτας στα πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο 31χρονος γκαρντ, που έκανε... όργια με τη φανέλα της Σιένα (2012-'13) και φόρεσε αυτή του Άρη (2010-'11) ήρθε σε συμφωνία με τους "μαύρους αετούς" για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με στόχο να τους δώσει το εισιτήριο για την post season της TBL.

Ο ύψους 1μ84 παίκτης βρισκόταν στην Κίνα από το καλοκαίρι του 2013 έχοντας πολύ καλή παρουσία, αλλά το φινάλε της σεζόν στην Ασία του έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψει στα μέρη μας, για να υπενθυμίσει σε όλους πως είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Euroleague.

Για όσους μάλιστα δεν θυμούνται, θα σας πούμε ότι τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα της Σιένα είχε 18.8 πόντους (με 47.2% στα δίποντα, 34.4% στα τρίποντα και 89% στις βολές), 1.6 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά παιχνίδι, δίχως όμως να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση, αφού η ιταλική ομάδα αποκλείστηκε στο Top 16 εκείνης της σεζόν.

Η Μπεσίκτας δοκιμάζεται απόψε (28/3, 20:30) στην Ulker Sports Arena από τη Φενέρμπαχτσε, για την 23η αγωνιστική της TBL, δίχως όμως τον Μπόμπι Μπράουν (εκκρεμεί το letter of clearence), ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουσάκ Σπορτίφ. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ απομένουν οκτώ αγώνες για την ολοκλήρωση της regular season.

Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Euroleague είχε γίνει στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, όταν είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, έχοντας 41 πόντους με 8/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 13/13 βολές, 7 ασίστ και 2 λάθη σε 39'21'' συμμετοχής.

Θυμηθείτε την career night του 31χρονου γκαρντ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ