ΤΟΥΡΚΙΑ

Έλυσε το συμβόλαιο του Τζούλιαν Ράιτ η Τραμπζονσπόρ

Έλυσε το συμβόλαιο του Τζούλιαν Ράιτ η Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα φεγγάρι στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2014/15, για πειθαρχικούς λόγους.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ξανά ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα δίμηνο στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2014/15, είδε την Τραμπζονσπόρ να ανακοινώνει ότι του έλυσε το συμβόλαιο για πειθαρχικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος υποστηρίζει ότι ο Ράιτ είχε εριστική συμπεριφορά μετά τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στη Μπεσίκτας για την 28η αγωνιστική, όπου η Τραμπζονσπόρ γνώρισε βαριά ήττα με 92-62. Όπως φαίνεται πάντως απλώς αυτή η συμπεριφορά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Τούρκους, που πριν μερικές εβδομάδες είχαν δει τον Αμερικανό να αποχωρεί από την χώρα για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που γεννούσε, αλλά άργησε να επιστρέψει κατά μία εβδομάδα, απουσιάζοντας από τον αγώνα με την Αναντολού Εφές στις 14 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως υπάρχουν και δημοσιεύματα την Τουρκία που αναφέρουν ότι η Τραμπζονσπόρ δεν είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις τους κόντρα στους παίκτες, κάτι που έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Την φετινή σεζόν ο Ράιτ είχε 13.2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο σε 32.2 λεπτά συμμετοχής

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ