ΤΟΥΡΚΙΑ

Ελεύθερος ο Λάσμε, αλλά...

Ελεύθερος ο Λάσμε, αλλά...

Η Αναντολού Εφές άφησε ελεύθερο τον Στεφάν Λάσμε, δίχως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει "διαζύγιο". Οι Τούρκοι θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Στο συμβόλαιο του Στεφάν Λάσμε με την Αναντολού Εφές υπήρχε όρος που επέτρεπε στους Τούρκους να απαλλαχτούν από το συμβόλαιό του. Το αυτό έκαναν λοιπόν οι Τούρκοι -σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας-, σε μία εξέλιξη που όμως δεν προδιαθέτει για οριστικό τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Βλέπετε, στη γειτονική χώρα επιθυμούν την παραμονή του Γκαμπονέζου σέντερ στο ρόστερ της Αναντολού Εφές, αλλά όχι με τους υπάρχοντες οικονομικούς όρους, που του αποφέρουν περίπου 1.000.000€. Η διοίκηση των Τούρκων προχώρησε λοιπόν σε ένα προσωρινό "διαζύγιο", αφήνοντάς τον ελεύθερο. Του διεμήνυσε όμως πως θα ακολουθήσει νέα πρόταση, που θα αφορά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Φυσικά, με την ίδια λογική, ο παίκτης μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του πλέον, με τον Παναθηναϊκό να είναι μεταξύ αυτών που παρακολουθούν την περίπτωσή του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ