ΤΟΥΡΚΙΑ

Ελεύθερος από την Αρμάνι ο Ζόραν Ντράγκιτς, "βλέπει" Αναντολού Εφές

Ελεύθερος από την Αρμάνι ο Ζόραν Ντράγκιτς, "βλέπει" Αναντολού Εφές
EUROLEAGUE.NET

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ζόραν Ντράγκιτς συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο, με την Αναντολού Εφές να τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρό της.

Ηταν δεδομένο ότι ο Ζόραν Ντράγκιτς δεν "χωρούσε" στην Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που έγινε ακόμα πιο σαφές μετά την απόκτηση του Κέρτις Τζέρελς. Οι δρόμοι των δύο πλευρών λοιπόν φαίνεται ότι χωρίζουν, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Σλοβένος γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια δημοσιεύματα έχει ήδη βρει νέα ομάδα, η οποία θα είναι η Αναντολού Εφές!

Ο Ντράγκιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Αρμάνι, υπογράφοντας τότε διετές συμβόλαιο. Τον περαμσένο Φεβρουάριο ωστόσο στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και τέθηκε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αυτός ο τραυματισμός του στέρησε την συμμετοχή και στο πρόσφατο Eurobasket.

Ο Ντράγκιτς έκανε κανονικά την αποθεραπεία του, με την Αρμάνι ωστόσο να του ξεκαθαρίζει πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι δεν τον υπολογίζει, ψάχνοντας μάλιστα να του βρει και ομάδα. Και, τελικά, φαίνεται πως το διαζύγιο δεν θα αποφευχθεί, με τον Σλοβένο γκαρντ να αποχωρεί αθόρυβα από τον σύλλογο, χωρίς να έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που ήθελε και μπορούσε.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ