ΤΟΥΡΚΙΑ

Εκτός ο Μαχμουτί, ο Κατσικάρης στο Νο1 της λίστας

Εκτός ο Μαχμουτί, ο Κατσικάρης στο Νο1 της λίστας

Η Νταρουσάφακα ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Οκτάι Μαχμουτί, με τον Φώτη Κατσικάρη να είναι και φέτος ο Νο1 στόχος.

Η Νταρουσάφακα έμεινε εκτός των playoffs στην Τουρκία από τον πρώτο γύρο , όπου συνάντησε την Τραμπζνοσπόρ του Νέναντ Μάρκοβιτς και έζησε... τη σκούπα. Παρεμπιπτόντως, την επομένη η νικήτρια του ζευγαριού ανακοίνωσε πως κρατά και του χρόνου τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, ενώ θα προστεθεί στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν ο Ντάμιαν Κούλιγκ (θα υπογράψει, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στην Πολωνία, όπου εμφανίζεται με την Τουρόφ).

Πάμε όμως, πίσω στην Νταρουσάφακα, στην οποία τελεί χρέη GM ο Ιμπραήμ Κουτλουάι και φέτος, μεταξύ άλλων, πήρε και τον Τζόρνταν Φάρμαρ, ενώ εκεί παίζει ο Τζαμόν Γκόρντον. Πρόκειται για ομάδα με πολλά λεφτά ( ανήκει στον πιο πλούσιο Τούρκο ) και αναμένεται να αυξήσει κι άλλο το μπάτζετ, προκειμένου του χρόνου να κάνει καλύτερη πορεία. Για αυτό και θέλει τον Φώτη Κατσικάρη, για κόουτς. Σήμερα (25/5) ο οργανισμός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Οκτάι Μαχμουτί, με τις πληροφορίες να θέλουν τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας να είναι στο Νο1 της λίστας. Παρεμπιπτόντως, κάτι ανάλογο ίσχυσε και πέρυσι, όταν μάλιστα έγινε και ραντεβού του Κατσικάρη με τους διοικούντες την Νταρουσάφακα, αλλά συμφωνία δεν υπήρξε -διότι οι πληροφορίες ήθελαν τον Έλληνα προπονητή να περιμένει τη Ρεάλ, ένα θέμα που είχε βάση, ωστόσο "κόλλησε" στην αποζημίωση του Πάμπλο Λάσο (1.6 εκατ. ευρώ). Φέτος θα μιλήσουν υπό διαφορετικούς όρους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ