ΤΟΥΡΚΙΑ

Έκανε "σεφτέ" η Αναντολού Εφές

Έκανε "σεφτέ" η Αναντολού Εφές

Ο Ντάριο Σάριτς οδήγησε την Αναντολού Εφές στην πρώτη της νίκη στη φετινή TBL. Άξιος συμπαραστάτης του ο Στράτος Περπέρογλου, που πέτυχε 13π. στα 25'39'' που αγωνίστηκε.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας (από τη Γκαζιάντεπ), ήρθε η ώρα της Αναντολού Εφές για την πρώτη νίκη στη φετινή TBL. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε το καθήκον της απέναντι στην Τραμπζονσπόρ (70-66), αν και... τα χρειάστηκε, αφού λίγο έλειψε να καταλήξει στους φιλοξενούμενους η νίκη.

Αυτό που μετράει όμως, στην παρούσα φάση, είναι πως η Αναντολού Εφές κατέκτησε το πρώτο δίποντο. Έστω και δύσκολα. Με τον Στράτο Περπέρογλου να ηγείται της ομάδας του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πάτησε παρκέ για 25'39'' ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με απολογισμό 13 πόντους (3/7 δίποντα και 7/8 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με τον Ντάριο Σάριτς όμως να κλέβει την παράσταση.

Κι αυτό γιατί μία βδομάδα μετά τα... παράπονα του πατέρα - ατζέντη του για την απουσία του από τη βασική πεντάδα στον αγώνα της πρεμιέρας, ο Κροάτης είχε νταμπλ νταμπλ (13π.-10ριμπ.), ενώ ο Νέναντ Κρστιτς 15π. και 7ριμπ..

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ζοριστήκαμε αρκετά για να το κερδίσουμε", δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, για να προσθέσει: " Μπορεί σήμερα (19/10) να είχαμε 17 ασίστ, αλλά το γεγονός πως χάσαμε αρκετές ελεύθερες βολές μάς προβληματίζει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Τώρα προέχει το παιχνίδι με τη Σάσαρι".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ