ΤΟΥΡΚΙΑ

Έκανε πους απς εν ώρα αγώνα μπάσκετ!

Έκανε πους απς εν ώρα αγώνα μπάσκετ!

Απίστευτο σκηνικό στο Τουρκικό Πρωτάθλημα, με τον Ουόλτερ Λέμον της Ινστανμπουλσόρ να κάνει κάμψεις ενώ παιζόταν το παιχνίδι! Είχε λόγο που το έκανε πάντως.

Μία από τις πιο συνήθεις τιμωρίες στον αθλητισμό από τους προπονητές είναι να αναγκάζουν τους αθλητές τους να κάνουν πους απς (ή ελληνιστί κάμψεις) έπειτα από κάποιο λάθος τους. Είναι μία αποδεκτή τιμωρία με τους αθλητές να την (απο)δέχονται. Ο Ουόλτερ Λέμον ωστόσο πήγε αυτό το θέμα σε άλλο επίπεδο! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Χθες το βράδυ (18/10) η Ινστανμπουλσόρ υποδέχθηκε την Ακιμπαντέμ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του του Τουρκικού Πρωταθλήματος. Στην πρώτη φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν το τζάμπολ, με τον Ουόλτερ Λέμον να φεύγει μόνος του στον αιφνιδιασμό και να αστοχεί σε αριστερό λέι-απ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τις δύο ομάδες να εκδηλώνουν μερικές επιθέσεις, μέχρι που ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Άρη, Μπρέισι Ράιτ, σημείωσε καλάθι και φάουλ για την Ακιμπαντέμ. Και τότε ήταν που ο Λέμον βρήκε την ευκαιρία αν κάνει τρία πους απς! Και είχε λόγο που το έκανε.

Ο Λέμον δεν θέλησε ξαφνικά να τονίσει το στήθος του. Απλώς στις προπονήσεις της Ινστανμπουλσόρ υπήρχε ένας κανόνας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: Όποιος αστοχεί σε λέι-απ πρέπει αμέσως μετά να κάνει τρία πους απς. Προφανώς ο ίδιος κανόνας δεν ισχύει για τους αγώνες, ωστόσο ο Λέμον θεώρησε σωστό να τον τηρήσει, είτε λόγω συνήθειας, είτε επειδή ήθελε με αυτόν τον τρόπο να... ηρεμήσει! Για την ιστορία, η Ινστανμπουλσόρ πανηγύρισε τελικά τη νίκη με 82-68 και ανέβασε το ρεκόρ της στο 4-0. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video, με τον Λέμον να φαίνεται στα αριστερά της οθόνης προς το τέλος της προβολής να πέφτει κάτω για να πάρει κάμψεις!

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ