ΤΟΥΡΚΙΑ

Έφτυσαν τον Ομπράντοβιτς στο "Αμπντί Ιπεκτσί"

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ ξέφυγαν στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, πετώντας αντικείμενα στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Κι όχι μόνο αυτό, αφού έφτυσαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώνει το... αποτέλεσμα (pic).

Το σκηνικό που στήθηκε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" για τον τρίτο ημιτελικό της Γαλατάσαραϊ με τη Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε ακόμη και... την Ελλάδα. Οι οπαδοί της "τσιμ μπομ" προκάλεσαν τη διακοπή της αναμέτρησης στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, πετώντας αντικείμενα στον πάγκο των φιλοξενούμενων .

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα πήρε στο κρανίο, έδωσε εντολή να φύγουν όλοι για τα αποδυτήρια, αλλά κατευθυνόμενος προς αυτά έγινε αποδέκτης της οργής των οπαδών της Γαλατάσαραϊ. Της οργής και του... σάλιου τους, αφού δεν σταμάτησαν να τον φτύνουν, με έναν εξ αυτών να πετυχαίνει... τον στόχο! Το αποτέλεσμα; Εξευτελιστικό για το τουρκικό πρωτάθλημα και το μέγεθος της τουρκικής ομάδας, που πριν από μερικές εβδομάδες κατέκτησε το Eurocup.

Έφτυσαν τον Ομπράντοβιτς στο "Αμπντί Ιπεκτσί"
Έφτυσαν τον Ομπράντοβιτς στο "Αμπντί Ιπεκτσί"

" Αυτά που έγιναν απόψε δεν τιμούν κανέναν και προφανώς δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο τον προπονητή της να επισημαίνει με δηκτικό ύφος μετά το τέλος του αγώνα πως " ήθελα να μιλήσω για μπάσκετ, όμως η ατμόσφαιρα εδώ σε σύγκριση με την Ulker Sports Arena ήταν διαφορετική. Το είδατε όλοι. Οι διαιτητές έφυγαν και πήγαν στα αποδυτήρια. Απορώ πώς θα παίζουν Euroleague εδώ. Ας αποφασίσει η ομοσπονδία", για να προσθέσει πως " θα μπορούσα να είχα πάρει την ομάδα και να φύγω και να κερδίσουμε στα χαρτιά. Δεν το ήθελα έτσι όμως. Θέλω να κερδίσω στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και να παίξω για τον τίτλο".

Η στιγμή της διακοπής

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ