ΤΟΥΡΚΙΑ

Δύσκολη η παραμονή Κρστιτς στη Γαλατασαράι

Δύσκολη η παραμονή Κρστιτς στη Γαλατασαράι

Σε αναζήτηση center βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η Γαλατασαράι, καθώς ο Νέναντ Κρστιτς, που υπέγραψε στην τούρκικη ομάδα το καλοκαίρι, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Την τελευταία μέρα του Ιουνίου η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέναντ Κρστιτς για ένα χρόνο. Πριν ωστόσο ο έμπειρος center κάνει το ντεπούτο του με τα "κιτρινοκόκκινα", αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την τούρκικη ομάδα.

Κι αυτό γιατί ο 33χρονος Σέρβος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο του δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να παραπεμφθή στο ιατρικό τιμ της Γαλατασαράι που ακόμα δεν είναι σίγουρο τι αποφάνθηκε.

Με δεδομένο πάντως ότι ο Κρστιτς έχασε όλη τη σεζόν πέρυσι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, με την Αναντόλου Εφές απλά να περιμένει τη λήξη του συμβολαίου, δύσκολα ο τεχνικός της Γαλατασαράι Έργκιν Αταμάν θα ρισκάρει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Λογικά θα προτιμήσει να πάρει έναν υγιή ψηλό και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ο Κρστιτς αφού έπαιξε τέσσερα εντυπωσιακά χρόνια στην Παρτίζαν, έκανε το "άλμα" για το NBA, όπου αγωνίστηκε επτά χρόνια, για να επιστρέψει στην Ευρώπη το 2011 για χάρη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι συχνοί τραυματισμοί του όμως δεν του έχουν επιτρέψει τα τελευταία χρόνια να είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Η ρήξη στον πρόσθιο χιαστό τον Ιουνίο του 2015 στον τρίτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Καρσίγιακα μπορεί να αποδειχτεί μοιραία για την καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Γαλατασαράι τον εμπιστεύτηκαν, του προσέφεραν συμβόλαιο αλλά δύσκολα θα τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ