ΤΟΥΡΚΙΑ

Διπλό της Εφές υπό τις οδηγίες Αγγέλου

Διπλό της Εφές υπό τις οδηγίες Αγγέλου

Στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου, η Εφές δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Τουρκ Τέλεκομ αλλά στο τέλος επιβλήθηκε με 75-69 (62-62κ.α.) στην παράταση!

Ακάθεκτη συνεχίζει η Εφές στο τουρκικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τις 11 σερί νίκες στο πρώτο παιχνίδι που ο Βαγγέλης Αγγέλου έκατσε στον πάγκο της.

Στο ντεμπούτο του, το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με την Τουρκ Τέλεκομ να εκμεταλλεύεται την έδρα της και να δυσκολεύει το έργο της Εφές.

Ωστόσο, στο έξτρα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα (65-67, 67-69), παίρνοντας σημαντικά καλάθια από τους Πλάνινιτς και Σαβάνοβιτς.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, σταματώντας στους 19 πόντους, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Ερντέν με 16 πόντους, ενώ ο Γκονλούμ πέτυχε τα δύο καθοριστικά καλάθια που έδωσαν πνοή στην Εφές στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Με δύο δικά του καλάθια έκανε το 60-62 στα 23'' για το τέλος, ωστόσο ο Ραντιβόγιεβιτς ισοφάρισε σε 62-62 κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Πολύ σημαντικές και οι βολές του Πλάνινιτς στα 21'' για το τέλος του αγώνα που έκανε το σκορ 67-71.

Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Βασιλειάδης που είναι τραυματίας και κάνει προσπάθεια για να είναι παρών στο TOP-16 της Euroleague που ξεκινάει στις 2 Ιανουαρίου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ