ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν θα αγωνιστούν με την Τουρκία στα προκριματικά οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Δεν θα αγωνιστούν με την Τουρκία στα προκριματικά οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Οι Τούρκοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε ενημέρωσαν μέσω κοινής δήλωσης ότι δεν θα ενισχύσουν την ομάδα της χώρας τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Σινάν Γκιουλέρ, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μπάρις Χέρσεκ, Μπόμπι Ντίξον και Εγκαχάν Αρνά ξεκαθάρισαν με κοινη δήλωσή τους ότι δεν πρόκειται να ενισχύσουν την Τουρκία στους δύο πρώτους αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε μερικές εβδομάδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: " Όπως όλοι ξέρουν, η αλλαγή στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου των προκριματικών της FIBA μας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Πάντα αποτελεί τιμή για εμάς να φοράμε την φανέλα της εθνικής ομάδας, αλλά αυτή η αλλαγή στο πρόγραμμα θα φέρει την ομάδα μας σε δύσκολη θέση στην EuroLeague και έχουμε ευθύνη σε αυτή.

Τα μεγάλα τουρνουά των εθνικών ομάδων θα είναι πάντα σημαντικά για εμάς. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα της FIBA θα έπρεπε να αναδιαμορφωθεί έπειτα από συζήτηση και με τους παίκτες, επειδή είναι αδύνατο για τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και την EuroLeague να αγωνιστούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυστυχώς, θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να φορέσουμε την φανεέλα της εθνικής ομάδας στα προκριματικά".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ