ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν τα βρίσκουν Αταμάν και Γαλατάσαραϊ

Δεν τα βρίσκουν Αταμάν και Γαλατάσαραϊ

Ο Εργκίν Αταμάν και η Γαλατά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τα περί νέου συμβολαίου όμως... συμφώνησαν ότι υπάρχει απόσταση. Στο μεταξύ, Λοκομοτίβ και Νταρουσάφακα θέλουν στον πάγκο τους τον Τούρκο κόουτς.

Η Γαλατάσαραϊ ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στα playoffs της TBL αφού η Φενέρμπαχτσε την απέκλεισε στα προημιτελικά. Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Εργκίν Αταμάν για νέο συμβόλαιο.

Οι άνθρωποι της Γαλατά και ο Τούρκος κόουτς κάθισαν σήμερα (05/06) στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τους όρους της νέας συμφωνίας. Ο Αταμάν, λοιπόν, εξήγησε ότι θέλει νέο τριετές συμβόλαιο, ικανοποιητικό μπάτζετ και, κυρίως, εγγυήσεις ότι δεν θα προκύψουν οικονομικά προβλήματα, όπως συνέβη φέτος.

Συμφωνία δεν υπήρξε ενώ θα ακολουθήσει νέα συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν πάλι δεν επιτευχθεί συμφωνία, η Γαλατάσαραϊ θα αναζητήσει νέο προπονητή. Την ίδια στιγμή, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Νταρουσάφακα φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Αταμάν για την άκρη του πάγκου τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ