ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεκάλεπτη κατάρρευση και ήττα για Δέδα

Δεκάλεπτη κατάρρευση και ήττα για Δέδα

Ένα κακό δεκάλεπτο (το β') έκανε όλη τη ζημιά στην Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπουγιουκτσεμεκτσέ (98-78), την ώρα που η Εσκίσεχιρ έκανε ένα ακόμη "μπαμ", αυτή τη φορά σε βάρος της Γαλατάσαραϊ.

Μετά τη συντριβή από τη Νεπτούνας (114-73) για το Basketball Champions League, πρώτος στόχος της Γκαζιαντέπ ήταν να κερδίσει την Μπουγιουκτσεμεκτσέ προκειμένου να ξαναφτιάξει την αυτοπεποίθησή της. Οι παίκτες του Στέφανου Δέδα δεν τα κατάφεραν όμως, "πληρώνοντας" το κακό τους διάστημα στο β' δεκάλεπτο, που επέτρεψε στους γηπεδούχους να "χτίσουν" ένα καλό προβάδισμα, το οποίο συντήρησαν με άνεση μέχρι το τέλος.

Με 13/25 τρίποντα και το δίδυμο των Έρβιν Ουόκερ (26 πόντοι με 6/8 τρίποντα) και Βλαντ Μολντοβεάνου (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) να ξεχωρίζει, η Μπουγιουκτσεμεκτσέ υποχρέωσε την Γκαζιαντέπ σε βαριά ήττα (98-78), που την φέρνει ακόμη πιο μακριά από την πρώτη οκτάδα της κατάταξης στην BSL.

Νωρίτερα, η Εσκίσεχιρ έκανε μία ακόμη μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος της Γαλατάσαραϊ (70-64), η οποία δείχνει ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με πέρσι. Οι Μπίλι Μπαρόν (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Αχμέτ Τουντσέρ (14 πόντοι με 4/5 τρίποντα) ηγήθηκαν για τους νεοφώτιστους του -άλλοτε ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού- Τζουζέπ Μαρία Μπεροκάλ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ