ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Θα ήθελα να έρθω στο Βελιγράδι, αλλά..."

Αταμάν: "Θα ήθελα να έρθω στο Βελιγράδι, αλλά..."

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να πάει στο Βελιγράδι, για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Γαλατασαράι, όμως αυτό δεν εξαρτάται από εκείνον. Από ποιον εξαρτάται, όμως;

Μετά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, Ερυθρός Αστέρας και Γαλατασαράι θα τα... ξαναπούν στο Top 16. Όλα αυτά, με τις αναμνήσεις από τον θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς να είναι νωπές, ακόμα.

Ο Εργκίν Αταμάν με νέες δηλώσεις φρόντισε να... θάψει για τα καλά το τσεκούρι του πολέμου. Ο προπονητής της Γαλατά, άλλωστε, είχε βρεθεί σε δεινή θέση, μετά τις δηλώσεις που έκανε περί Σέρβων τρομοκρατών. Κάπως έτσι, ο Πρωθυπουργός της Σερβίας τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο .

Ο προπονητής της "τσιμ μπομ" με δηλώσεις στη "Fanatik" έριξε τους τόνους, λέγοντας: "Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήξερα ότι σκοτώθηκε οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια απολογήθηκα δημοσίως για τον λαό της Σερβίας. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους Τούρκους φίλους μας και ούτε αυτοί έχουν με εμάς, πιστεύω. Η Τουρκία είναι μια ειρηνική χώρα, όπου εδώ αγωνίζονται πολλοί σημαντικοί Σέρβοι παίκτες, ενώ Σέρβοι προπονητές βρίσκονται στην Τουρκία. Θέλω να πάω στο Βελιγράδι, αλλά ο Πρωθυπουργός της χώρας είπε πως ήμουν ανεπιθύμητος. Επιπλέον, δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά μόνο από τις ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ